Verdwijnt Dieter na 10 jaar uit 'Thuis'? Raf Jansen komt met groot nieuws over toekomst bij soap Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verdwijnt Dieter na 10 jaar uit 'Thuis'? Raf Jansen komt met groot nieuws over toekomst bij soap

Verdwijnt Dieter na 10 jaar uit 'Thuis'? Raf Jansen komt met groot nieuws over toekomst bij soap

Op maandag 7 november is het overspel van Dieter uitgekomen in 'Thuis'. Inmiddels wordt die rol al tien jaar vertolkt voor Raf Jansen (43). In Primo onthult de acteur nu meer over zijn toekomst bij de populaire soap.

Dieter is de afgelopen jaren erg geëvolueerd als personage. En dat vindt Raf Jansen zelf ook bijzonder fijn. "Ik vind 'm interessant om te spelen. In het begin was Dieter een lolbroek en een teddybeer. Maar na alles wat hij meegemaakt heeft - het neerschieten van Sandrine en nu het overspel met zijn collega Maité met de daaruit volgende zwangerschap - is Dieter een veel boeiender personage voor mij", aldus Raf.

Maar zijn personage krijgt natuurlijk ook veel kritiek te slikken. "Op sociale media en 'Thuis'-fansites wordt Dieter genadeloos afgemaakt. Ik begrijp dat. Maar ook negatieve commentaren op mijn personage beschouw ik als een compliment. Dat betekent dat ik mijn job goed doe", vindt de acteur. "Het zou erger zijn mochten de kijkers Raf Jansen eruit willen in plaats van Dieter."

Zeer loyaal

Zo is hij zelf nog lang niet van plan om te stoppen met 'Thuis', waar hij inmiddels al tien jaar aan de slag is. "De tijd vliegt. Maar ik zal 'Thuis' altijd trouw blijven. Ik ben zeer loyaal. Ik heb bovendien heel veel te danken aan die serie. En ik ben dankbaar dat ik Dieter mag spelen. Ik heb er altijd van gedroomd om professioneel acteur te worden en 'Thuis' was een gouden kans. Geloof me, ik kan nog járen Dieter spelen. Ik raak hem nooit beu", aldus de acteur.

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws