Tweede 'Big Brother'-verloving deze week! Ook deze ex-deelmeester gaat trouwen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tweede 'Big Brother'-verloving deze week! Ook deze ex-deelmeester gaat trouwen

Tweede 'Big Brother'-verloving deze week! Ook deze ex-deelmeester gaat trouwen

Love is in the air in ‘Big Brother’-kamp. Enkele dagen geleden vroeg Dimitiri, die in 2022 deelnam aan de realityshow, zijn vriendin nog ten huwelijk. Nu staat het liefdesgeluk ook aan de zijde van Lindsey uit het voorbije seizoen!

Lindsey Rademaker, één van de publieksfavorieten uit het afgelopen seizoen van ‘Big Brother’, is verloofd! Op 12 september vroeg de Limburgse haar vriendin Jalisa ten huwelijk in New York City. “Ze heeft ja gezegd”, schreeuwt de realityster het uit op Instagram. Daarbij deelt ze enkele prachtige beelden van hun tweetjes na het magische moment.

“Van 15 zijn en samen onze eerste tequila’s drinken, tot nu de wereld rondreizen en onze passies samen combineren door middel van creatieve kunst. Van beste vrienden tot mijn verloofde. Het leven met jou is geweldig”, schrijft Lindsey enkele liefdevolle woorden neer. “Dit is voor altijd. Ik hou van je. The best team”, sluit de ‘Big Brother’-kandidate haar boodschap af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws