"Twee druppels water": Charlotte uit 'De Verraders' deelt prachtige beelden van babydochtertje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Twee druppels water": Charlotte uit 'De Verraders' deelt prachtige beelden van babydochtertje

"Twee druppels water": Charlotte uit 'De Verraders' deelt prachtige beelden van babydochtertje

Charlotte Van Brabander uit 'De Verraders' is op 10 augustus de trotse mama geworden van een dochtertje, Bille June. Op Instagram deelt ze nu enkele prachtige kiekjes van haar oogappel, die sprekend op haar lijkt.

Het zijn geen makkelijke weken geweest voor Charlotte Van Brabander uit 'De Verraders'. Zo moest ze begin november onverwacht afscheid nemen van haar papa. Amper een week voor zijn overlijden kreeg hij te horen dat hij kanker had.

Maar gelukkig kan Charlotte zich wel optrekken aan haar kersverse dochtertje, die inmiddels al ruim 3 maanden oud is. Op Instagram postte ze nu ook enkele wondermooie plaatjes met Billie June. “Eerste foto vs de 20ste foto. Billie June denkt er het hare van”, schrijft ze erbij.

Helemaal de mama

En die kiekjes lokken ook veel reacties uit bij haar volgers. Zij vinden allemaal dat Billie June sprekend op haar mama lijkt. “Zo mooi, helemaal de mama”, “Ze lijk enorm op jou”, Schattig, donkere oogjes zoals jij”, “Copy-paste van de mama”, “Dat kleine schatje is om op te eten! Zo cute!” en “Twee druppels water”, luidt het onder meer in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws