Tv-kok Loïc Van Impe en vriendin Ella hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tv-kok Loïc Van Impe en vriendin Ella hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Tv-kok Loïc Van Impe en vriendin Ella hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Loïc Van Impe, tv-kok en voormalig ‘De Verraders’-gezicht, is al jaren gelukkig samen met zijn vriendin Ella. Maar is hij binnenkort ook klaar voor een volgende grote stap, nu hij 30 is geworden. Trouwen of kindjes bijvoorbeeld?

Van dat eerste zal er hoogstwaarschijnlijk niets in huis komen. “Ik geloof niet in het huwelijk”, besluit Loïc Van Impe in Story. “Ella en ik komen allebei uit een gezin met gescheiden ouders, we hebben er geen nood aan.” Maar het koppel droomt er wél van samen een gezinnetje te stichten.

“Kinderen zullen er sowieso wel komen”, onthult de tv-kok in het weekblad. “Onlangs zijn we nog gaan eten bij mijn schoonouders en ze zeiden dat ze klaar zijn voor een kleinkind.” Maar eerst willen Loïc en Ella zich nog even focussen op hun carrière. “Laat ons eerst nog maar wat knallen op werkvlak, of een grote reis maken. In 2025 zouden we graag nog eens enkele weken naar Japan gaan”, aldus het VTM-gezicht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws