Trotse 'Thuis'-actrice Vanya Wellens deelt prachtig nieuws over jongste dochter: "Zo mooi om hen te zien groeien" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Trotse 'Thuis'-actrice Vanya Wellens deelt prachtig nieuws over jongste dochter: "Zo mooi om hen te zien groeien"

Trotse 'Thuis'-actrice Vanya Wellens deelt prachtig nieuws over jongste dochter: "Zo mooi om hen te zien groeien"

Vanya Wellens (44), beter bekend als Femke uit ‘Thuis’, heeft twee dochters op de wereld gezet, de 13-jarige Zita en 10-jarige Liu. Dat ze trots is op haar twee oogappels, steekt ze dan ook niet onder stoelen of banken. Op Instagram maakt de actrice leuk nieuws bekend over de jongste van de twee.

“Sinds september volgt mijn jongste zangles. Gisteren was haar eerste klasoptreden voor een beetje publiek”, laat Vanya Wellens weten. “Met knikkende knieën zong ze ‘All Of Me’.” Daarbij deelt de trotse mama ook een prachtige video van haar dochters eerste keer op het podium.

“Ik wil even meedelen dat ik super fier ben op haar”, glundert de ‘Thuis’-actrice. “Afgelopen zomer merkte ik dat ze misschien wel potentieel had. Ik wil mijn kinderen aanmoedigen om hun talenten te ontwikkelen. Mijn oudste dochter is een danseres in wording, mijn jongste een zangeres in wording… Zo mooi om hen te zien groeien”, besluit Vanya. “Wat hou ik toch zoveel van hen!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws