Topmodel Cesar Casier ondergaat enorme metamorfose: "Ik ben tot het uiterste gegaan" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Topmodel Cesar Casier ondergaat enorme metamorfose: "Ik ben tot het uiterste gegaan"

Topmodel Cesar Casier ondergaat enorme metamorfose: "Ik ben tot het uiterste gegaan"

Cesar Casier (34) heeft zich letterlijk in het zweet gewerkt voor zijn job als topmodel. Op amper vier maanden tijd transformeerde hij in een heuse spierbundel. Daarvan laat hij nu met trots het resultaat zien. Maar deze indrukwekkende metamorfose komt niet zonder reden.

Op de drie onderstaande foto’s van Arnaud De Bremaeker, bekend door het Play4-programma ‘Personal Trainers’, zien we Cesar Casier transformeren tot een spierbundel. Niet alleen hij laat weten trots te zijn, ook het topmodel zelf is tevreden met het resultaat. “Arnaud laat mij tot het extreme gaan”, zegt hij in Het Laatste Nieuws. “Ik ben altijd wel doodop na zo'n sessie met hem en dat is nu dus vier keer in de week.” Naast al dat sporten is ook zijn levensstijl drastisch veranderd.

“Ik feest minder en let op mijn eten”, somt Cesar op. “Ik hou het wel liefst licht en gezond. Ik kan me bijvoorbeeld de laatste keer dat ik in een frituur kwam niet herinneren. Ook die nutteloze glazen op restaurant laat ik achterwege, daar zit namelijk veel suiker in. Ik voel me hierdoor echt stukken zelfzekerder.” Cesar greep in omdat hij als topmodel een stapje verder wil zetten. “Voor sommige merken zoeken ze nu eenmaal wat mannelijkere modellen”, legt hij uit.

Afgeschreven

“Ik merk ook dat de aanvragen naar een iets ouder model nu veel sneller binnenkomen. Ik heb het hoofdstuk 'jonge Casier' afgesloten”, besluit Cesar. Toch is de transformatie van jong naar wat ouder model best “confronterend”. “Mijn vrouwelijke collega's worden relatief snel afgeschreven. Als ze de 28 eenmaal passeren, is hun carrière voorbij. Als man ga je wel iets langer mee, maar veel van mijn conculega's hebben zich er ook gewoon bij neergelegd”, vertelt hij. Maar dat wil het topmodel niet laten gebeuren.

“Modellenwerk is gewoon een zalige job en dat wil ik zo lang mogelijk doen. Ik zou het dan ook zeer jammer vinden als ik ander werk moet zoeken, omdat ik een bierbuik heb”, aldus Cesar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws