Tom Waes overdondert iedereen met heuglijk nieuws: "Het mooiste moment van het jaar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tom Waes overdondert iedereen met heuglijk nieuws: "Het mooiste moment van het jaar"

Tom Waes overdondert iedereen met heuglijk nieuws: "Het mooiste moment van het jaar"

Het was deze week groot feest bij Tom Waes. De presentator van onder meer 'Het verhaal van Vlaanderen' mocht op 7 november namelijk 55 kaarsjes uitblazen. Zijn werkgever VRT zette hem dan ook uitgebreid in de bloemetjes.

Tom Waes is op 7 november 55 jaar geworden. Die verjaardag wilden ze bij de openbare omroep niet zomaar laten passeren. Zo gingen ze op zoek naar een wel erg bijzonder cadeau voor de jarige presentator.

"Dat we het perfecte cadeau hadden voor onze jarige Tom Waes", klinkt het op de Instagrampagina van de VRT bij een filmpje waarin Tom het cadeau overhandigd krijgt. "Hierbij geven we jou heel graag het fotokader met de titel '93:33 Bosuilstadion'. Geniet ervan", luidt de boodschap op de verpakking.

Landskampioen 

Zo kreeg Tom een foto waarop de supporters uitbundig vieren dat Royal Antwerp FC na 66 jaar opnieuw landskampioen is geworden. Dat zorgde uiteraard voor extatische taferelen bij de fans op de Bosuil. Tom Waes, die een grote Antwerpsupporter is, was uiteraard helemaal in de wolken met zijn cadeau. "Daar was ik dus bij. Het gelukkigste moment van dit jaar", noemt Tom Waes het zelf.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws