Tom en Kato van The Starlings verwelkomen eerste kindje: "Wat een prachtige naam!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tom en Kato van The Starlings verwelkomen eerste kindje: "Wat een prachtige naam!"

Tom en Kato van The Starlings verwelkomen eerste kindje: "Wat een prachtige naam!"

Kato Callebaut en Tom Dice van The Starlings zijn zopas de trotse ouders geworden van een dochtertje. Dat heuglijke babynieuws kondigde het koppel zelf aan op Instagram.

Op Moederdag maakten Kato Callebaut en Tom Dice bekend dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje. Enkele dagen geleden was het zover. Zo mochten Kato en Tom op 18 november een dochtertje verwelkomen.

Zij kreeg de naam Nova. "Nova. 18 november 2023. Alle meisjes aan de macht", schrijven Kato en Tom op Instagram bij enkele prachtige foto's van hun pasgeboren dochtertje. Het regent dan ook felicitaties richting het koppel. En blijkbaar zijn heel wat mensen ook fan van de naam.

Supermooie naam

"Dikke dikke proficiat!! Welkom Nova!", "Wow, dikke proficiat! Wat een mooie naam!", "Supernieuws en supermooie naam. Dikke proficiat aan jullie beiden. En nu genieten!" en "Oh gefeliciteerd! Wat een prachtige naam!", klinkt het onder meer in de vele reacties onder het Instagrambericht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws