Tom Dice shockeert fans en scheert al z’n haar af: bekijk het resultaat hier Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tom Dice shockeert fans en scheert al z’n haar af: bekijk het resultaat hier

Tom Dice shockeert fans en scheert al z’n haar af: bekijk het resultaat hier

Door de komst van hun baby’tje, dat elk moment kan geboren worden, hebben The Starlings hun theatertour vorige maand even on hold gezet. Des te opvallender de compleet nieuwe look van Tom Dice plots is, nu de zanger nog eens in de media verschijnt.

Voor Tom Dice en Kato Callebaut van The Starlings is het aftellen geblazen naar de geboorte van hun eerste kindje samen. Maar het lijkt erop dat de papa in spe nog voor de komst van zijn zoon of dochter een nogal ingrijpende beslissing heeft genomen. De zanger heeft namelijk een heuse make-over ondergaan.

Bij Qmusic kwam Tom Dice vertellen over hoe hij in 2011 het voorprogramma van wereldster Taylor Swift mocht verzorgen in Vorst Nationaal, iets wat hem voor de rest van z’n leven zal bijblijven. Maar wat meteen in het oog springt, is zijn nieuwe kapsel. De zanger heeft de tondeuse bovengehaald en gaat tegenwoordig met een frisse coupe door het leven. Wat vinden jullie van het resultaat?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws