Tom Dice praat voor het eerst over het prille ouderschap: "Dat durf ik niet goed te zeggen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tom Dice praat voor het eerst over het prille ouderschap: "Dat durf ik niet goed te zeggen"

Tom Dice praat voor het eerst over het prille ouderschap: "Dat durf ik niet goed te zeggen"

Tom Dice en Kato Callebaut zijn op 18 november de trotse ouders geworden van een dochtertje, Nova. Bij radiozender MNM vertelde de zanger nu voor het eerst over het prille ouderschap.

Inmiddels is het al ruim tien dagen geleden dat hun kleine spruit ter wereld kwam. En stilaan begint het te wennen met een kleine baby in huis. “Het was een beetje zoeken in het begin”, vertelde Tom bij ‘Generation M’-presentatrice Dorianne Aussems.

“Ik denk dat we de eerste dag pas om half 1 hebben ontbeten”, lacht de zanger. “Maar het begint te lukken nu.” En blijkbaar slaapt Nova ook zeer goed. “Maar dat durf ik eigenlijk niet goed te zeggen”, aldus Tom.

Snel weer op het podium?

“Mijn moeder vertelde me dat ik de eerste tien dagen ook goed sliep. Daarna stopte ik niet meer met wenen tot ik drie jaar was. Dus het is met voorzichtigheid dat ik dat zeg.” Tom en Kato hopen ook snel weer op het podium te staan. “We gaan volgend jaar weer beginnen optreden. We zijn nog aan het uitzoeken hoe we dat gaan doen”, lacht de zanger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws