Tom Dice ondergaat opvallende ingreep: "Het was geen lachertje" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tom Dice ondergaat opvallende ingreep: "Het was geen lachertje"

Tom Dice ondergaat opvallende ingreep: "Het was geen lachertje"

Tom Dice heeft een opvallend besluit genomen vlak voor de komst van z’n eerste kindje met Kato Callebaut. Na tien jaar twijfelen onderging de zanger van The Starlings een haartransplantatie, net zoals ex-veldrijder Niels Albert. Maar daar moest Tom toch even voor op z’n tanden bijten.

Nog niet zo lang geleden bracht Tom Dice een bezoekje aan een haarkliniek in Nederland om een haartransplantatie te ondergaan. De operatie duurde maar liefst acht uur. “Geen lachertje, maar de artsen zijn heel secuur te werk gegaan. Ik wilde een zo natuurlijk mogelijk resultaat”, zegt de zanger in Het Laatste Nieuws. “Een half uur heb ik op mijn tanden moeten bijten. Vooral de verdoving plaatsen deed pijn. Dat doen ze met spuitjes in je hoofdhuid. Maar eens ze de donorharen op de achterkant van mijn hoofd hadden weggehaald en de transplantatie begon, lag ik gewoon op mijn rug en mocht ik Netflix kijken”, de perfecte afleiding tegen de pijn.

Gelukkig maakte die pijn al snel plaats voor tevredenheid. “Al tien jaar gebruik ik zo’n spray waarmee ik mijn kale plekken opvulde”, onthult Tom. Dat hij als artiest constant in de spotlights staat en de kale plekken zo extra belicht werden, maakten de zanger naar eigen zeggen nogal onzeker. “Zeker als je haar al dunner begint te worden wanneer je nog maar pas 23 bent. Er zijn mannen die zich kaalscheren. Ik heb daar zelf ook over nagedacht. Maar ik voel me daar nog niet klaar voor, ik heb liever nog wat haar.”

Baby

En zo hakte hij na tien jaar twijfelen de knoop door, vlak voor de geboorte van zijn zoontje of dochtertje met Kato Callebaut. “Midden oktober stopten we met optreden, om ons in alle rust voor te bereiden op de geboorte. Er was dus tijd voor een operatie", aldus Tom.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws