'Thuis'-actrice Apollonia Sterckx maakt het in het buitenland: "Zo zo zot" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Thuis'-actrice Apollonia Sterckx maakt het in het buitenland: "Zo zo zot"

'Thuis'-actrice Apollonia Sterckx maakt het in het buitenland: "Zo zo zot"

De set van ‘Thuis’ is als een tweede thuis voor Apollonia Sterckx. Als 3-jarig meisje kroop de actrice al in de huid van Britt, de dochter van Eddy en Nancy. Maar nu heeft de actrice het ver buiten de studio’s in Leuven geschopt.

Apollonia Sterckx is namelijk volop de filmwereld aan het ontdekken. Afgelopen zomer stond de actrice nog in Griekenland op de set van de jongerenfilm ‘Yamas!’, maar in april kon je haar in Nederland al op het witte doek bewonderen in de sportieve jeugdfilm ‘Leeuwin’. En die was duidelijk een schot in de roos.

Apollonia goes international! “Zo zo zot! ‘Leeuwin’ doet het echt heel goed”, laat de actrice vol trots weten op Instagram. “De film zal de komende tijd te zien zijn in Duitsland, Japan, Polen en Amerika!” Van een internationaal succes gesproken! ‘Leeuwin’ is bovendien geselecteerd voor beste Nederlandse kinderfilm op Cinekid Festival 2023. “CRAZY”, beseft ze.

Wereldster

Haar fans gunnen haar dit geluk van harte. “Beste film ooit”, “Het is zo’n goede film”, “Amai, hoe zalig is dat”, “Wereldster”, “Zooo geweldig” en “Goed bezig”, schrijven ze dolenthousiast.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws