'Thuis'-acteur Raf Jansen verwelkomt tweede zoontje: "Wat een prachtige naam" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Thuis'-acteur Raf Jansen verwelkomt tweede zoontje: "Wat een prachtige naam"

'Thuis'-acteur Raf Jansen verwelkomt tweede zoontje: "Wat een prachtige naam"

Fantastisch babynieuws vanuit het ‘Thuis’-kamp! Raf Jansen, die al zo’n negen jaar de rol van Dieter speelt in de soap, mocht gisteren zijn tweede kindje verwelkomen.

Dat Raf Jansen op het punt stond om opnieuw papa te worden, kwamen we twee weken geleden pas te weten. “Het kan vandaag geboren worden of morgen, of begin volgende week”, onthulde hij toen bij Radio2. Gisteren was het eindelijk gedaan met aftellen: de acteur mocht zijn tweede kindje in zijn armen houden.

Raf en zijn partner Anneleen zijn voor de tweede keer trotse ouders geworden van een jongetje. De kleine spruit luistert naar de naam Jul. Op Instagram stelt het ‘Thuis’-gezicht ons ook meteen aan zijn zoontje. “Een zondagskind in tropische omstandigheden. Welkom Jul”, schrijft hij er liefdevol bij.

"Zo'n schoon kindje"

De gelukswensen bleven niet lang uit. “Wauw, dikke proficiat”, “Gefeliciteerd”, “Welkom, Jul”, “Zo’n schoon kindje” en “Wat een prachtige naam”, klinkt het in de reacties. Ook heel wat ‘Thuis’-collega’s, onder wie Marleen Merckx, Tine Priem, Yemi Oduwale, Marieke Dilles en Bart Van Avermaet, wensen hun collega alle geluk toe met zijn tweede kindje. Vorig jaar in mei kregen Raf en Anneleen al een eerste zoontje, Josse.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws