'Thuis'-acteur Mathias Vergels kondigt heuglijk nieuws aan: "Eindelijk mag ik het zeggen!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Thuis'-acteur Mathias Vergels kondigt heuglijk nieuws aan: "Eindelijk mag ik het zeggen!"

'Thuis'-acteur Mathias Vergels kondigt heuglijk nieuws aan: "Eindelijk mag ik het zeggen!"

Als Mathias Vergels’ de laatste tijd niet dolgelukkig is, weten we het ook niet meer. Zowel privé - de ‘Thuis’-acteur is sinds kort verloofd met zijn grote liefde Lynn Van den Broeck - als op professioneel vlak gaat het hem voor de wind.

Zo is Mathias Vergels naast ‘Thuis’ volop aan zijn zangcarrière aan het timmeren. Zo bracht de zanger onlangs nog twee prachtige singles, ‘Sinds Jij Bent Weggegaan’ en ‘Te Mooi Om Waar Te Zijn’, uit. Bovendien trekt de acteur nu heel Vlaanderen rond met zijn voorstelling ‘Het komt voor in de beste families’. Dar besloot hij nu nog een spannend project aan toe te voegen.

Maar volgend jaar duikt Mathias opnieuw de theaters in. Op Instagram maakt de acteur heuglijk nieuws bekend. “Ik mag het eindelijk zeggen”, klinkt het daar. Volgend jaar gaat hij namelijk op tournee met niemand minder dan de “wonderlijke” Chris Lomme, een grote droom die uitkomt. “Wat een privilege, klassenrouw pur sang”, “Hoe geweldig is dat?” En “Twee toppers, iets om naar uit te kijken”, reageren Mathias’ volgers meteen dolenthousiast.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws