'Thuis'-acteur Mathias Vergels heeft drastisch besluit genomen: "Ik heb mijn hart gevolgd" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Thuis'-acteur Mathias Vergels heeft drastisch besluit genomen: "Ik heb mijn hart gevolgd"

'Thuis'-acteur Mathias Vergels heeft drastisch besluit genomen: "Ik heb mijn hart gevolgd"

Mathias Vergels schittert al ruim elf jaar in de populaire VRT 1-soap ‘Thuis’. Daarnaast trekt hij momenteel ook heel Vlaanderen rond met zijn voorstelling ‘Het komt voor in de beste families’ en timmert hij volop aan zijn zangcarrière. Maar een diploma had hij daar duidelijk niet voor nodig.

In Het Nieuwsblad vertelt Mathias Vergels openhartig over zijn schooltijd, die niet altijd vlekkeloos verliep. “Ik zat op de kunsthumaniora in Antwerpen en op internaat”, klinkt het bij de ‘Thuis’-acteur. “Ik volgde er woord, drama en muziek. Ze waren progressief, maar hadden strikte ideeën.” En die ideeën leken toch niet helemaal te stroken met zijn eigen visie.

“Alles wat naar commercie neigde, vonden ze niet goed”, herinnert Mathias zich. “Zo’n aanpak werkt niet voor mij, ik wil mijn hart volgen.” Daarom hakte hij op zijn achttiende een drastische knoop door. De acteur besloot zijn school niet af te maken. “Ik ben dus een drop-out”, onthult hij.

Attest

Maar verrassend genoeg bleef de school hem kansen geven. “Het zotte is dat ze me toch een attest gaven om naar het zesde jaar te gaan. Ik wilde niet meer. Was dat dom van mij?”, vervolgt de acteur. “Ik kan dus niet zeggen dat ze me geen kansen hebben gegeven, maar ik was met andere zaken bezig”, besluit Mathias. “Maar als ik zou willen, zou ik alsnog een diploma kunnen behalen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws