Tanja Dexters officieel in het huwelijksbootje gestapt: zo zag de mooiste dag van haar leven eruit Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tanja Dexters officieel in het huwelijksbootje gestapt: zo zag de mooiste dag van haar leven eruit

Tanja Dexters officieel in het huwelijksbootje gestapt: zo zag de mooiste dag van haar leven eruit

Het is officieel: na hun prachtige ceremonie in Durbuy gaf Tanja Dexters gisteren officieel haar jawoord aan haar grote liefde Michael Peeters. Bekijk hier hoe hun sprookjesbruiloft eruitzag.

In juni gaven Tanja Dexters en Michael Peeters elkaar in intieme kring al hun jawoord tijdens een wondermooie huwelijksceremonie in Durbuy. Maar gisteren, op woensdag 20 september, volgde eindelijk hun officiële huwelijk in het gemeentehuis in Olen. “Zenuwen? Nee, dit is keileuk. Dit wil ik gerust nog eens doen! Ik ben heel gelukkig”, zegt de blondine in Het Laatste Nieuws.

Alles was tot in de puntjes in orde. Het bruidspaar kwam aangereden in een Jaguar oldtimer en haar dochtertje Valentina stal de show als bruidsmeisje. Na het huwelijk trakteerden Tanja en Michael hun genodigden op een spetterend tuinfeest. Hoewel ze eerst níet van plan waren om een groot trouwfeest te geven, sprong de gastenlijst toch op 164.

Joyce De Troch

Vorige maand vertelde Tanja nog in de krant dat ze goede vriendin Joyce De Troch had ingeschakeld als wedding planner. “Zodat ik me nergens zorgen over hoef te maken.” Op het feest zouden enkele bevriende zangers optredens en konden de aanwezigen genieten van een lekkere portie chique streetfood.

Bekijk hieronder hoe de mooiste dag van Tanja's leven eruitzag:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws