Tanja Dexters heeft droevig nieuws over huwelijk: "Zal het nooit kunnen aanvaarden" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tanja Dexters heeft droevig nieuws over huwelijk: "Zal het nooit kunnen aanvaarden"

Tanja Dexters heeft droevig nieuws over huwelijk: "Zal het nooit kunnen aanvaarden"

In juni stapte Tanja Dexters na vijf jaar in het grootste geheim in het huwelijksbootje met haar echtgenoot Michael Peeters. Later deze maand maken ze hun liefde officieel met een burgerlijke trouw én groots tuinfeest. Al krijgt de voormalige Miss België daar nu erg pijnlijk nieuws over te horen.

“Michael had al meermaals laten horen dat hij graag wilde trouwen, maar ik zag een huwelijk altijd als het contract van de duivel,” lacht Tanja Dexters in Het Laatste Nieuws. “Maar toen hij de vraag stelde tijdens ons vijfjarig jubileum voelde ik me er klaar voor.” Hun geïmproviseerde ceremonie in Durbuy gaf haar naar eigen zeggen al veel voldoening. “Dat was uit liefde. Maar nu trouwen we ook voor de wet en wie weet ooit voor de kerk”, vertelt ze.

De grote dag komt bovendien steeds dichterbij. Eind deze maand is het al zover. Tanja kan niet wachten, al had ze één ding liever anders gezien. Haar schoonmoeder wil het huwelijk namelijk niet bijwonen. “Ze heeft nooit kunnen aanvaarden dat Michael en zijn ex uit elkaar zijn gegaan”, weet de ex-miss te vertellen. “Ze is van het idee dat je moet samenblijven als je een kind samen hebt.”

Geen weg terug

Kort na die breuk zijn Tanja en Michael beginnen te daten. “Maar zij denkt dat onze romance al veel langer bezig was, wat totaal niet waar is”, zegt ze verontwaardigd. “Ze heeft een bepaald beeld van mij en voor haar is er blijkbaar geen weg meer terug. Jammer dat ze mij de kans niet geeft om haar te leren kennen. Het zit blijkbaar heel diep”, klinkt het teleurgesteld. “Dat ze mij niet goedkeurt, heeft Michael ervan weerhouden me eerder ten huwelijk te vragen”, weet Tanja zelfs.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws