Straffe onthulling: Rik Verheye deed zelfs dit voor zijn ex Ella Leyers Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Straffe onthulling: Rik Verheye deed zelfs dit voor zijn ex Ella Leyers

Straffe onthulling: Rik Verheye deed zelfs dit voor zijn ex Ella Leyers

Rik Verheye denkt terug aan zijn vorige relatie met Ella Leyers in Het Nieuwsblad. Ondanks een vliegende start, waarbij het paar zich al na 100 dagen verloofde, kwam het nooit tot een huwelijk.

Rik, die zelfs toestemming vroeg aan Ella's vader Jan Leyers, ziet nu de leerzame waarde van deze ervaring. Hij zei in Het Nieuwsblad: "Hoe explosief we eraan begonnen zijn, met eenzelfde bang zijn we eruit gegaan. En nul spijt van. Ik kan dat nu koesteren."

De acteur benadrukt het belang van in het moment leven en zichzelf volledig verliezen in ervaringen, terwijl hij ook oog heeft voor de lange termijn.

Deze levenshouding past hij nu toe in zijn nieuwe relatie met Manon, die buiten de schijnwerpers van de media blijft. Dit verschil in bekendheid geeft Rik en Manon meer rust en ruimte, wat hun relatie mogelijk meer kans op slagen geeft dan zijn vorige met Ella Leyers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws