Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman hebben prachtig nieuws over zoon Mageno: "Proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman hebben prachtig nieuws over zoon Mageno: "Proficiat!"

Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman hebben prachtig nieuws over zoon Mageno: "Proficiat!"

Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman zijn de trotse ouders van drie kinderen: dochters Iluna en Elara en zoon Mageno. Voor die laatste brak er nu een erg bijzondere dag aan.

Mageno is op zondag 3 december namelijk 16 jaar geworden. Stephanie deelde op Instagram dan ook een mooie boodschap voor haar jarige zoon. "Hij is de zoon. De enige dan nog wel! Dat kleine wezen die nog tot aan zijn schouders komt, dat ben ik. De moeder. De zoon werd vandaag 16 jaar", schrijft Stephanie bij een prachtige foto van hun tweetjes.

"We vierden het met taart, eggs benedict, pannenkoeken en hapjes. De vader en de zussen waren ook van de partij want we vinden het allemaal nogal een toffe gast, die zoon", gaat ze verder. "Lieve allemansvriend: proficiat. Natuurlijk houden we van je. Precies 16 jaar en 9 maanden lang", sluit ze haar bericht af.

Topkerel

En ook Christopher zette zijn zoon in de bloemetjes op Instagram. "16! Doe verder zoals je bezig bent! Je bent een topkerel! Zie je supergraag makker! Love you forever", schrijft hij bij een foto van Mageno.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws