Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman delen opvallende foto: iedereen moet hetzelfde kwijt Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman delen opvallende foto: iedereen moet hetzelfde kwijt

Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman delen opvallende foto: iedereen moet hetzelfde kwijt

Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman vormen al jarenlang een ijzersterk koppel. Op Instagram deelden ze nu ook een prachtige foto van hun tweetjes. En dat kiekje lokt ook heel wat reacties uit bij hun volgers.

Stephanie Planckaert is al van haar dertiende samen met Christopher Timmerman. Zo vormen de twee al ruim twintig jaar een koppel. Samen hebben ze ook drie kinderen: dochter Iluna, zoon Mageno en dochter Elara.

En zelfs na twintig jaar is de liefde nog steeds even groot tussen de twee. Op Instagram geeft Stephanie nu ook een tip voor andere koppels. "Tip 2851510 : zoek een gemeenschappelijke interesse", schrijft ze bij een prachtig kiekje van hun tweetjes waarop we hen zien poseren in hun werktenue.

Topkoppel

Meteen werden Stephanie en Christopher overstelpt met reacties. Zo vindt iedereen dat ze een fantastisch koppel vormen. “Geweldige mensen”, “Prachtige foto van een mooi koppeltje”, “Lief stel en zo’n mooi gezin”, “Topkoppel!” en “Mooie foto samen, toppers!”, klinkt het onder meer in de vele reacties onder de foto.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws