Stapt Erik Van Looy binnenkort in het huwelijksbootje? Presentator kondigt plots groot nieuws aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Stapt Erik Van Looy binnenkort in het huwelijksbootje? Presentator kondigt plots groot nieuws aan

Stapt Erik Van Looy binnenkort in het huwelijksbootje? Presentator kondigt plots groot nieuws aan

Erik Van Looy (61) is van 't straat. Dat gaf de presentator zelf toe in 'De Slimste Mens ter Wereld'. Zo vormt hij momenteel een koppel met topmodel Anouck Lepère (44). En blijkbaar zou Erik ook graag nog eens het huwelijksbootje stappen. Dat onthulde hij zopas in de podcast 'Go With The Flow', van Ann Van Elsen en Ellemieke Vermolen.

Ellemieke Vermolen en Ann Van Elsen zijn al jarenlang goede vriendinnen. En nu hebben ze ook samen een podcast gelanceerd: 'Go With The Flow'. Daarin stellen ze levensvragen aan bekende gezichten.

Deze week was Erik Van Looy te gast in de podcast. En daarbij vroeg Ellemieke aan Erik wat hij graag nog zou willen doen in zijn leven. "Ik zou graag nog twee films maken en eventueel een tv-serie regisseren", aldus de presentator.

Weldra een huwelijksaanzoek?

Maar er is nog iets wat op zijn bucketlist prijkt. "Ik zou ook nog een keer willen trouwen", klonk het vastberaden. "Hoe of wat weet ik al, alleen nog niet met wie", lachte hij. Maar onlangs bevestigde hij dat hij niet langer single is en een koppel vormt met topmodel Anouck Lepère.

"Mijn eerste trouw was kleinschalig", legde hij uit. "Ik dronk toen nog geen alcohol dus feesten was niet aan mij besteed. Rond 12 uur was de fun er meestal wel af", aldus Erik. "En nu, je wil er echt nog alles uithalen?", vroeg Ann. Waarop hij antwoordde: "Ja, misschien wel." Benieuwd of we binnenkort dus een huwelijksaanzoek mogen verwachten!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws