Staf Coppens en echtgenote Monique nemen moeilijk besluit: "Op zo’n moment knip je een stuk band weg" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Staf Coppens en echtgenote Monique nemen moeilijk besluit: "Op zo’n moment knip je een stuk band weg"

Staf Coppens en echtgenote Monique nemen moeilijk besluit: "Op zo’n moment knip je een stuk band weg"

Drie jaar geleden verkaste Staf Coppens met zijn vrouw Monique en hun twee kinderen Beau en Nora naar Zweden, waar ze de succesvolle camping Camp Grinsby runnen. Maar nu heeft de presentator een moeilijke knoop doorgehakt, waardoor hij definitief afscheid neemt van zijn thuisland.

Al drie jaar woont Staf Coppens intussen met zijn kroost in het prachtige Zweden. In ‘Camping Coppens’ konden we zien dat Mathias Coppens hier in het huis van zijn broer ging wonen. Maar dat is volgens hem eventjes niet meer het geval. Staf en Monique hebben onlangs besloten om hun stekje in België definitief te verkopen. “Ik moest investeren in de camping en had centen nodig”, legt de ‘De Verraders’-presentator uit in Het Nieuwsblad.

“Op zo'n moment knip je weer een stuk van de band met Vlaanderen weg, maar dat is goed. Als je springt met nog één been in Vlaanderen, wil je bij het eerste obstakel al terugkomen. Zo'n verhuis klinkt romantisch, maar is het lang niet altijd”, bedenkt Staf zich. “Mijn advies voor mensen die dezelfde emigratiedroom hebben: als je de sprong waagt, ga er dan helemaal voor. En niet alleen om eens te proberen.”

Nieuwe thuis

Staf zien we dus niet snel meer terugkeren. Dat maakte hij vorige week al duidelijk in Story. “Het is hier veel leuker wonen dan in België. We raken meer en meer ingeburgerd. Sinds kort heb ik wel het gevoel dat als ik terug naar Zweden kom, dat mijn thuis is. Als ik nu naar België ga, is dat naar het buitenland”, klonk het bij de VTM-presentator. “We zijn hier allemaal heel gelukkig en willen nooit meer weg.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws