'Spring'-actrice aangevallen door taxichauffeur en met spoed opgenomen in ziekenhuis Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Spring'-actrice aangevallen door taxichauffeur en met spoed opgenomen in ziekenhuis

'Spring'-actrice aangevallen door taxichauffeur en met spoed opgenomen in ziekenhuis

Voormalig actrice Jenna Vanlommel, die in de populaire jeugdreeks ‘Spring’ in de huid kroop van Tina ofwel ‘Tien’, is gisterenavond op spoed beland nadat ze aangevallen werd door haar taxichauffeur. Op Instagram komt ze met haar verhaal naar buiten.

“Gisteren heb ik een taxi genomen. De taxichauffeur vond het blijkbaar oké om over mijn benen te wrijven en daarna nog verder te gaan”, steekt Jenna Vanlommel van wal op Instagram. De voormalige actrice liet zich niet doen en besloot te reageren op de ongewenste aanrakingen van de man.

“Ik heb gereageerd. Actie-reactie, terecht toch?”, schrijft Jenna onder een foto van haar bebloede hoofd. “Blijkbaar niet voor hem. Een uur daarna zat ik op spoed. Het was een taxi, dus hij kende mijn adres. Hij vond het nodig om mij vandaag nog eens te komen intimideren”, vervolgt ze. “Lees me niet verkeerd! Niet alle taxichauffeurs zijn slecht. Ik hoop dat jullie altijd veilig thuis geraken”, sluit ze haar vreselijke verhaal af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws