Slecht nieuws over Griet Vanhees, vrouw van Anthony Kumpen, na traumatische inbraak: "Héél ernstig" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Slecht nieuws over Griet Vanhees, vrouw van Anthony Kumpen, na traumatische inbraak: "Héél ernstig"

Slecht nieuws over Griet Vanhees, vrouw van Anthony Kumpen, na traumatische inbraak: "Héél ernstig"

Halloween kreeg dit jaar een griezelig staartje voor racecoureur Anthony Kumpen (44) en zijn vrouw Griet Vanhees (45). Er werd namelijk ingebroken in hun huis. Vooral voor Griet, die plots oog in oog stond met de dieven, was het een traumatische ervaring. Daar vertelt de voormalige presentatrice voor het eerst over in TV-Familie.

Dat het schrikken was voor Griet Vanhees, die op het moment van de inbraak alleen thuis was en plots op een van de drie dieven liep, is nog een understatement. “Ik schreeuwde me te pletter”, vertelt het voormalige model nu. “Plots scheen iemand met een zaklamp vol in mijn gezicht. Mijn reactie was ‘godverdomme, what the fuck!’ Ze zijn met z'n drieën gaan lopen. Ik alarmeerde de politie terwijl ik die vluchtende inbrekers nog achterna liep”, herinnert ze zich. “Ja, het was heftig. Al besefte ik dat achteraf pas goed. Eerst wilde ik alles wat weglachen, dat zit in mijn karakter. Maar nadien…”

Nadat ze de eerste dagen op adrenaline leefde, kreeg Griet pas daarna haar klop. “Het overviel me plots dat ik aan iets héél ernstig ben ontsnapt”, bedenkt Anthony Kumpens echtgenote zich. Het was zelfs zo erg dat ze na een gesprek met de politie besloot om naar slachtofferhulp te stappen. “Voor mijn angsten. Ik probeerde linken te leggen van hoe en waarom, zie je. En dat maakte me gewoon paranoïde”, legt de ex-presentatrice uit. “Ik begon aanvallen te krijgen op restaurant, omdat ik niet meer terug naar huis durfde.”

Bunker

“Door slachtofferhulp heb ik nu dus wel dat kader voor mezelf nodig. Het verontrust mij dat vreemden zomaar in je huis kunnen staan. Ondanks een beveiligingssysteem en camera's en dergelijke, hé”, klinkt het nog steeds vol ongeloof. “Wat kunnen we nog meer doen? Ons huis helemaal barricaderen zoals een gated community in de States? We kunnen er toch geen bunker van maken, hé. Maar inbraken zijn echt een plaag bij ons in de buurt.” Ook het feit dat de daders nog niet gevat zijn, hield haar wakker. “Maar de politie is ermee bezig”, aldus Griet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws