Sieg De Doncker gooit het over totaal andere boeg: "Met een bang hartje" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sieg De Doncker gooit het over totaal andere boeg: "Met een bang hartje"

Sieg De Doncker gooit het over totaal andere boeg: "Met een bang hartje"

Na zijn exit als slechterik Koen uit ‘Familie’ hebben we Sieg De Doncker voorlopig niet meer aan het werk gezien op de buis. In het voorjaar van 2024 duikt de acteur wel op in de nieuwe VTM-telenovelle ‘Milo’ rond Camille Dhondt. Maar in de tussentijd had Sieg ook zijn handen vol met een gloednieuw project.

Sieg De Doncker is namelijk aan het schrijven geslagen. Binnenkort brengt de voormalige ‘Familie’-acteur zijn eerste boek uit. “Eindelijk officieel! Met contract en al! Studio Stoutpoep en ik brengen samen een uit boek!”, liet hij weten op zijn Instagramverhaal, nadat hij het contract had ondertekend.

“Zijn creatieve geest en mijn geestesziek brein worden samengegoten in een fantasierijk dilemmaboek”, licht Sieg al een tipje van de sluier op. “Merci voor het vertrouwen Uitgeverij Vrijdag. Het is met een bang hartje, maar heel veel plezier.” Wanneer we het boek precies in de rekken mogen verwachten, is nog niet duidelijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws