Shania Gooris lokt massaal veel reacties uit met sensuele foto: "Wat een bom!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Shania Gooris lokt massaal veel reacties uit met sensuele foto: "Wat een bom!"

Shania Gooris lokt massaal veel reacties uit met sensuele foto: "Wat een bom!"

Shania Gooris, de dochter van Sam Gooris en Kelly Pfaff, pakt op Instagram uit met een wel erg sensueel kiekje. En die foto maakt ook bijzonder veel indruk op haar volgers.

Het zijn geen makkelijk tijden geweest voor de Pfaffs. In mei kreeg Carmen Pfaff een hersenbloeding op het vliegtuig richting Mallorca. Daar is ze nog steeds herstellende van. Onlangs werd Carmen dan weer het slachtoffer van een brutale ongeval.

Maar inmiddels zou het opnieuw beter gaan met de mater familias. Sam Gooris, Kelly Pfaff en hun twee kinderen Shania en Kenji konden hun zorgen alvast even vergeten. Zij trokken onlangs voor het derde seizoen van 'Expeditie Gooris' naar Japan.

Babe

Maar ondertussen zijn ze opnieuw in het land. Op Instagram deelde Shania nu een kiekje van op restaurant. En die foto maakt bijzonder veel indruk op haar volgers. “Bom!”, reageert haar tante Lyndsey Pfaff. “Niet normaal!”, “Babe!”, “Wauw!”, “Hot!” en “Knapperd!”, klinkt het ook nog in de reacties onder de Instagrampost.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws