Schrijver Herman Brusselmans heeft somber nieuws over zijn gezondheid: "Gezwel gevonden" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Schrijver Herman Brusselmans heeft somber nieuws over zijn gezondheid: "Gezwel gevonden"

Schrijver Herman Brusselmans heeft somber nieuws over zijn gezondheid: "Gezwel gevonden"

Herman Brusselmans mocht in februari samen met zijn vriendin Lena zijn eerste kindje verwelkomen, zoontje Roman. Maar in Het Laatste Nieuws heeft de 65-jarige schrijver nu minder goed nieuws te melden over zijn gezondheid.

Herman Brusselmans is op 22 februari de troste papa geworden van een zoontje, Roman. Normaal gezien zou hij ook stoppen met roken, maar daar slaagde hij helaas niet in. "Ik ging stoppen toen Lena zwanger was, ik ging stoppen toen de kleine geboren was, ik ging al duizend keer gestopt zijn, maar ik ben gewoon zwaar, zwaar verslaafd. En ik heb er weinig last van", vertelt de schrijver in Het Laatste Nieuws.

Twee jaar geleden werden zijn longen ook onderzocht. "En ik blijk toplongen te hebben", aldus Brusselmans. Maar de succesauteur kampte een tijdje geleden wel met een ander gezondheidsprobleem. "Het enige waar ik ooit echt last van heb gehad, drie jaar geleden, waren mijn darmen, er zat een goedaardig gezwel op", onthult de schrijver.

26 keer naar toilet

Daarom moest hij begin september opnieuw een coloscopie laten uitvoeren. "Het probleem met zo’n onderzoek is dat je lichaam echt léég moet zijn en dus moet je twee liter drinken, iets dat vreselijk smaakt. Ik heb het geteld, ik ben 26 keer naar toilet geweest. Tot ik alleen nog maar water kakte. Maar ach. Er zijn duizenden, miljoenen mensen die het erger hebben dan ik. Dus nee, ik klaag niet", besluit de schrijver.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws