Sarah Puttemans stelt voor het eerst haar broer Lucas voor, die sprekend op haar lijkt Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sarah Puttemans stelt voor het eerst haar broer Lucas voor, die sprekend op haar lijkt

Sarah Puttemans stelt voor het eerst haar broer Lucas voor, die sprekend op haar lijkt

Sarah Puttemans schittert momenteel in 'De Verraders'. Op Instagram deelt de vriendin van Viktor Verhulst nu ook een mooie foto met haar broer, en dat had een bijzondere reden.

Sarah Puttemans vormt inmiddels al meer dan drie jaar een koppel met Viktor Verhulst. En het was blijkbaar Gert Verhulst die als wingman speelde. "Ik was met mijn ouders op vakantie in Frankrijk. Ze hadden een diner gepland met Ellen en Gert Verhulst, aangezien ze al geruime tijd vrienden waren. Ik ging mee naar dat diner, en Gert zei toen al tegen mij: 'Mijn zoon Vik komt morgen ook naar Frankrijk'", vertelde Sarah daar onlangs nog over bij MNM.

"Op dat moment was ik daar totaal niet mee bezig, maar ‘s avonds kreeg ik plots een berichtje van Viktor op Instagram", vervolgde ze. "Hoewel ik me niet meer precies herinner wat hij schreef, was het iets in de trant van: 'Ik hoorde dat het gezellig was, kom anders eens iets drinken bij mij thuis.' En dan zijn we dus effectief iets gaan drinken. Dus eigenlijk was Gert inderdaad onze wingman", aldus Sarah.

Broer Lucas

Sarah heeft trouwens ook nog een jongere broer Lucas. Op haar Instagramverhaal deelde ze nu een zeldzaam kiekje van haar en haar broer. Lucas was namelijk jarig op 14 november. "Happy birthday liefste broer. Geniet van jouw dagje. Hou van jou!", schrijft ze bij de mooie zwart-witfoto. En de twee hebben duidelijk heel wat gelijkenissen.

Sarah Puttemans stelt voor het eerst haar broer Lucas voor, die sprekend op haar lijkt
Instagram Stories (@sarahputtemans)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws