Sarah Puttemans neemt besluit over relatie met Viktor Verhulst: "Niet langer vol te houden zo" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sarah Puttemans neemt besluit over relatie met Viktor Verhulst: "Niet langer vol te houden zo"

Sarah Puttemans neemt besluit over relatie met Viktor Verhulst: "Niet langer vol te houden zo"

Drie jaar geleden vond Sarah Puttemans (24) de liefde bij Viktor Verhulst (29). De twee zijn nog steeds dolgelukkig, maar samenwonen doen ze nog niet. Komt daar binnenkort verandering in?

Drie jaar, zolang vormen Sarah Puttemans en Viktor Verhulst inmiddels al een prachtig koppel. “Het gaat supergoed en we zijn heel gelukkig”, zei Sarah een tijdje terug met de hand op het hart in Nina. Meer nog, de 24-jarige influencer durft haar wederhelft zelfs de man van haar leven te noemen. “Voor de volle honderd procent”, klonk het resoluut. “Ik kan me niet inbeelden dat er iemand anders zou zijn met wie ik zo'n toekomst zie als met hem.”

Toch is het verliefde stel nog niet bij elkaar ingetrokken. “We wonen niet samen, nee. Ik woon nog thuis, Viktor in Antwerpen”, vertelt Sarah in de podcast ’22 Minuten Stomme Vragen’ van MNM. “Ik ben veel bij Viktor thuis, maar ik pendel heel erg veel.”

Verhuis

Gelukkig moet Sarah voor haar job veel content shooten in Antwerpen. “Dus dan kan ik de twee wel combineren”, aldus de content creator. “Maar op lange termijn is het voor mij wel niet meer haalbaar zo. Zeker met het verkeer van tegenwoordig.” Daarom is ze van plan binnenkort te verhuizen om dichter bij haar wederhelft te zijn. Of zouden ze samen een stekje zoeken?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws