Sam Gooris niet te spreken over deze persoon: "Daar krijg ik het van, wat nen ambetante mens!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sam Gooris niet te spreken over deze persoon: "Daar krijg ik het van, wat nen ambetante mens!"

Sam Gooris niet te spreken over deze persoon: "Daar krijg ik het van, wat nen ambetante mens!"

Sam Gooris is samen met zijn familie op reis in Japan. Heel hun reis wordt gefilmd en is te zien in 'Expeditie Gooris in Japan'. Het was Sam zijn grote droom om ooit naar Japan te gaan. Speciaal voor zijn vijftigste verjaardag liet het gezin dan ook die wens in vervulling gaan. Als Sam een foto wil nemen van een prachtig landschap, komen er grote ergernissen naar boven, die we wellicht allemaal al wel eens ondervonden hebben.

Op een bepaald moment zijn ze op een punt gekomen in Japan, waar ze een fantastisch uitzicht hebben. Dat uitzicht wil Sam graag op foto vastleggen. Kenji (22) probeert zijn vader uit te leggen hoe hij een panorama foto kan maken, waarmee hij een lange foto kan maken van het gehele landschap.

"Op een rechte lijn blijven", zegt Kenji tegen zijn vader. "Een panorama. Echt fantastisch. Ik heb alles erop en ik ben op een mooie rechte lijn aan het blijven", aldus Sam. Tot dan... "zwansde gij nu een pak, meneer", zegt Sam geërgerd wanneer er een meneer in zijn beeld komt staan.

"Dat is toch voor dood te vallen. Diene mottigaard... Heel mijn foto verpest." Als de man weer weg is, begint Sam opnieuw. Maar ook die poging lijkt niet te lukken, wanneer diezelfde persoon wéér in zijn beeld komt te staan.

"Het is niet waar, hé. Dat is toch niet te geloven. Onnozelaar! Ik stop ermee. Die mens ziet toch dat ik bezig ben? Wat nen ambetante mens. Daar krijg ik het van, echt ongelooflijk."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws