Sam Gooris heeft er compleet genoeg van en grijpt in tijdens optreden: "Daar sol ik niet mee" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sam Gooris heeft er compleet genoeg van en grijpt in tijdens optreden: "Daar sol ik niet mee"

Sam Gooris heeft er compleet genoeg van en grijpt in tijdens optreden: "Daar sol ik niet mee"

Het podium is al meer dan dertig jaar Sam Gooris’ tweede thuis. Over de jaren kreeg de zanger al verschillende dingen naar zijn hoofd gegooid. Soms leuke, soms minder leuke. Onlangs was het zo erg dat hij besloot in te grijpen.

Het is dé laatste trend op concerten: artiesten bekogelen met de gekste dingen. Tot groot ongenoegen van de artiesten zelf, daar kan Sam Gooris over meespreken. “De laatste keer dat ik het meemaakte was op het Schlagerfestival in Hasselt”, vertelt hij in ‘De Wereld van Sofie’ op Radio 1. “Ik moest de avond openen en had het meteen in de mot. Iemand riskeerde het om een pint naar mij te gooien. Ik heb toen het hele spelletje stilgelegd en hem erover aangesproken.”

“De collega’s die erbij waren vonden dat fantastisch, die gast wat minder. Maar die is dat nu wel afgeleerd”, hoopt de zanger. Sam heeft er duidelijk genoeg van. “Het moet plezant blijven voor iedereen. Verpest het niet voor de hele zaal. Dat is respectloos”, bijt hij van zich af. “Zoiets doe je niet. Wie mij niet graag hoort, moet maar naar buiten gaan”, vindt Sam, die het duidelijk belangrijk vindt dat dit thema aangekaart wordt. “Vroeger gebeurde dat namelijk veel, zeker bij studenten.”

Vuist terug

Zo werd de zanger op een cantus is Hasselt bekogeld met knikkers. “De eerste die me raakte, won een ton bier”, herinnert Sam zich. “Noem het zotste op, ik heb het meegemaakt. Een taart nog niet. Maar als iemand dit beluistert en het dan nodig vindt om met een taart naar mij te gooien, weet dat er dan ook iets terugkomt.”

“Dat kan zelfs een vuist zijn. Ik sol daar niet mee”, uit de zanger zijn ongenoegen. “Gooien met teddybeertjes of bloemen, dat is allemaal onschuldig. Maar als ze met bier, knikkers of sleutelbossen beginnen te gooien... Dat is respectloos”, aldus Sam.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws