Sam Gooris en Kelly Pfaff kondigen prachtige plannen aan samen: "Beste beslissing van ons leven!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sam Gooris en Kelly Pfaff kondigen prachtige plannen aan samen: "Beste beslissing van ons leven!"

Sam Gooris en Kelly Pfaff kondigen prachtige plannen aan samen: "Beste beslissing van ons leven!"

De Pfaffs hebben geen gemakkelijke tijden achter de rug. Zo werd Carmen Pfaff enkele maanden geleden niet alleen getroffen door een hersenbloeding, ze werd recent ook slachtoffer van een homejacking. Gelukkig zorgt dochter Kelly Pfaff binnenkort voor goed nieuws in de familie.

Sam Gooris en Kelly Pfaff mogen zich al 24 jaar een gelukkig getrouwd koppel noemen. Samen met hun kinderen Kenji en Shania Gooris hebben ze de harten van heel Vlaanderen veroverd. In het VTM-programma ’Expeditie Gooris’ konden we de laatste reisavonturen van het gezin volgen. Europa, Amerika en Japan kwam al aan bod. Maar Sams grootste droom is om in Hawaï hun volgende stop te maken.

Niet zomaar als vakantie, maar voor een bijzondere gelegenheid. “Naar Hawaï wil ik echt nog eens gaan. Om er nog een keer te trouwen”, legt de zanger uit in Primo. Volgend jaar vieren Sam en Kelly namelijk hun 25-jarige jubileum. “We zijn al drie keer getrouwd. Volgend jaar zijn we 25 jaar getrouwd. Misschien moeten we dat dan nog eens bevestigen”, denkt hij erover.

Vrienden voor het leven

Het smoorverliefde koppel trouwde al in Zwitserland, Dworp en Las Vegas. “En het wordt elke keer beter”, glundert Sam. “Met Kelly trouwen was de beste beslissing van mijn leven! Kelly en ik, wij zijn vrienden voor het leven. En vriendschap, dat is een belangrijke basis voor een huwelijk. Veel mensen vergeten dat”, besluit de zanger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws