Saartje Vandendriessche geeft voor het eerst kijk in haar liefdesleven: presentatrice doet verrassende onthulling Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Saartje Vandendriessche geeft voor het eerst kijk in haar liefdesleven: presentatrice doet verrassende onthulling

Saartje Vandendriessche geeft voor het eerst kijk in haar liefdesleven: presentatrice doet verrassende onthulling

Het is al lange tijd stil rond het liefdesleven van Saartje Vandendriessche (48), maar in ‘De Tafel van Gert’ vertelt ze openhartig over haar romances. Daar doet de voormalige VRT-presentatrice meteen ook een opvallende onthulling.

In ‘De tafel van Gert’ was het liefdesleven van Erik Van Looy, die onlangs in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ onthulde dat hij niet langer vrijgezel is. Sinds kort vormt de presentator een koppel met topmodel Anouck Lepère. In zijn populaire quiz vertelde hij bovendien ook dat hij een tijdlang de app Raya gebruikte, een exclusieve datingapp voor bekende mensen.

“Voor die datingapp moet je toegang krijgen, je moet daarvoor bekend zijn,” legt Erik uit aan Gert Verhulst. “Ik heb zelf zes maanden moeten wachten voordat ik daarop kon. En toen ik dat tijdens ‘De Slimste Mens’ onthulde, was mijn account na een kwartier al verwijderd. Discretie is dus erg belangrijk.” Maar Erik is niet de enige BV die de datingsapp al heeft gebruikt, ook Saartje Vandendriessche.

Stomme site

“Ze hebben mij wel meteen toegelaten”, lacht ze eerst. “Maar daar zitten veel internationale mensen op. Ik ben er weinig Belgen tegengekomen. Ik ben wel nog een bekende Antwerpse acteur tegengekomen”, onthult Saartje. Al heeft de datingsapp helaas niet veel opgeleverd. “Ik had veel matches, maar dat waren bijna allemaal internationale mensen. Daar heb ik niets aan. Ik vond het maar een stomme site”, neemt de presentatrice geen blad voor de mond.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws