Ruth Beeckmans kondigt vol trots nieuwe uitdaging aan: "Voel me als een vis in het water" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ruth Beeckmans kondigt vol trots nieuwe uitdaging aan: "Voel me als een vis in het water"

Ruth Beeckmans kondigt vol trots nieuwe uitdaging aan: "Voel me als een vis in het water"

Dat Herbert Flack na 10 jaar nog eens in de huid van zijn legendarische personage Pieter Van In kruipt in de theatervoorstelling ‘Aspe’, raakte een tijdje geleden al bekend. Maar ook de rest van de cast is om u tegen te zeggen.

James Cooke, producent van de theatervoorstelling ‘Aspe - Moord in de studio’ naar de befaamde politiereeks, maakte zojuist de tegenspelers van Herbert Flack bekend. “Ik weet het zeker: Herbert zal bijzonder goed omringd zijn met deze drie kanjers”, glundert hij van trots in Het Laatste Nieuws. Niemand minder dan Nathalie Meskens, Sven De Ridder en Ruth Beeckmans zullen naast hem op de planken staan.

Aangezien het verhaal zich afspeelt in een tv-studio, vond James deze drie acteurs een logische keuze. “Ruth, Sven en Nathalie zijn drie veelzijdige acteurs met flink wat ervaring in de tv-wereld. Een echte must in dit nieuwe, interactieve theaterstuk waarin het publiek samen met Van In getuige is van een moord in een tv-studio”, denkt de presentator erover. Nathalie presenteerde jarenlang ‘Beste Kijkers’ op VTM, waarbij Ruth en Sven vroeger nog de teamkapiteins waren. “Ook Sven en Ruth voelen zich dus als een vis in het water in een televisiestudio”, aldus James.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws