Ruth Beeckmans heeft bijzonders nieuws te melden na verschrikkelijke periode: "Fleurt mijn donkerste dagen op" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ruth Beeckmans heeft bijzonders nieuws te melden na verschrikkelijke periode: "Fleurt mijn donkerste dagen op"

Ruth Beeckmans heeft bijzonders nieuws te melden na verschrikkelijke periode: "Fleurt mijn donkerste dagen op"

Ruth Beeckmans heeft een moeilijk jaar achter de rug. In april 2022 moest de populaire actrice afscheid nemen van haar partner Gary, de papa van haar twee dochtertjes. Gary overleed op zijn 54ste onverwacht aan hartfalen. Op een bijzondere dag als deze wordt hij dan ook extra hard gemist in huis.

Ruth en Gary hebben samen twee schatten van dochters, Charlie-Sue (10) en Cobey-Mae, die vandaag haar vierde verjaardag viert. Groot feest dus ten huize Beeckamns.

Forever love! Gelukkige verjaardag aan onze mooie, Cobey-aMaezing kleine dame”, laat Ruth weten op Instagram bij een prachtige foto van het feestvarken. Gelukkig slaagt haar dochtertje erin het grote gemis van de actrice op een dag als deze wat draaglijker te maken. “Je fleurt zelfs de donkerste dagen op”, schrijft ze dankbaar onder het kiekje.

Papa kijkt mee

De kleine Cobey-Mae wordt overladen met gelukwensen. “Hieperdepiep hoera”, “Proficiat, lieve prinses”, “Prettige verjaardag”, “Flink meisje”, “Wat een snoeteke” en “Ze straalt door mijn telefoon heen”, luidt het allemaal in de comments. “Happy birthday, de papa kijkt mee”, steekt een van Ruths volgers haar ook een hart onder de riem.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws