Ruim 1 jaar na de dood van zijn 'Colleke': Hugo Sigal deelt ontzettend heuglijk nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ruim 1 jaar na de dood van zijn 'Colleke': Hugo Sigal deelt ontzettend heuglijk nieuws

Ruim 1 jaar na de dood van zijn 'Colleke': Hugo Sigal deelt ontzettend heuglijk nieuws

Het is inmiddels al ruim een jaar geleden dat Hugo Sigal afscheid moest nemen van zijn grote liefde Nicole Josy. Maar de zanger is niet bij de pakken blijven zitten. Zo heeft Hugo nu ook prachtig nieuws te melden.

Op 4 november overleed Nicole Josy na een dodelijke val bij haar thuis. De zangeres werd 76 jaar. Hoewel Hugo Sigal het nog altijd erg moeilijk heeft met het verlies van zijn grote liefde, sleurde hij zich toch door de moeilijke periode.

De zanger bracht zelfs enkele nieuwe nummers uit. En nu deelt hij nog meer fantastisch nieuws. Op 24 november heeft hij namelijk een gloednieuw album uitgebracht. "Vanaf vandaag is mijn nieuwe album ‘Dromen’ uit!", schrijft hij vol trots op zijn sociale media.

Tranen

Hij deelde daarbij ook een filmpje met zijn reactie toen hij het album voor de eerste keer in handen kreeg. Daarop zien we dat hij zijn tranen amper kan bedwingen. "Ik kan niet wachten om ook jullie reacties te zien en lezen!", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws