Roel Vanderstukken maakt opvallende carrièreswitch: "Het is altijd mijn droom gebleven" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Roel Vanderstukken maakt opvallende carrièreswitch: "Het is altijd mijn droom gebleven"

Roel Vanderstukken maakt opvallende carrièreswitch: "Het is altijd mijn droom gebleven"

Roel Vanderstukken zorgt voor een verrassing van formaat en besluit zijn grote droom na te jagen. De acteur speelt al elf jaar mee als Benny in ‘Familie’, maar geeft zijn leven nu een compleet andere wending.

Na elf jaar op de set van ‘Familie’ besloot Roel Vanderstukken dat het tijd was voor iets nieuws. Naast zijn job bij de populaire VTM-soap opent de acteur nu een ook restaurant. Hij neemt de zaak ‘Frans en Yvonne’ in Waarloos over, die de coronacrisis niet overleefd heeft.

Samen met het oude team zal Roel er focussen op de Vlaamse keuken met nostalgische gerechten. “Denk aan huisgemaakte balletjes in tomatensaus of vol-au-vent. Maar ook paardensteak of mergpijp. En we hebben ook een suggestiekaart met bijvoorbeeld eend”, legt de acteur uit in Het Laatste Nieuws. “We focussen op een lokaal menu dat degelijk en betaalbaar is”, besluit hij.

Voorliefde

Roel heeft bovendien altijd al een grote voorliefde gehad voor horeca. “Mijn overgrootouders hadden een café en die voorliefde heeft er altijd ingezeten”, vertelt hij. “Als ik geen acteur was geworden, was de kans groot geweest dat ik in de horeca-wereld was terecht gekomen. Het is altijd een droom gebleven. Tot nu.” ‘Frans en Yvonne’ opent morgen, op 12 september, zijn deuren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws