Rik Verheye hakt drastische knoop door over z’n relatie met Manon Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Rik Verheye hakt drastische knoop door over z’n relatie met Manon

Rik Verheye hakt drastische knoop door over z’n relatie met Manon

In februari liep Rik Verheyes relatie - en verloving - met Ella Leyers op de klippen. Maar uit die pijnlijke breuk heeft de ‘Nonkels’-acteur duidelijk zijn lessen getrokken. Daarom nam hij een opvallend besluit over zijn nieuwe vriendin Manon, bij wie hij enkele maanden later al opnieuw het liefdesgeluk vond.

Rik Verheye en Manon schitteren momenteel samen in een modeshoot voor de hippe winkelketen Brooklyn Brands and Pants. Dat de tortelduifjes daar samen opduiken, is opvallend. Normaal houdt het koppel hun relatie namelijk uit de schijnwerpers. Naast een sporadisch romantisch kiekje op Instagram of een passage in de docureeks ‘De Spor’ op GoPlay kregen we de nieuwe vlam van de acteur nog niet vaak te zien.

En laat dat niet publiekelijk uitpakken met zijn liefde nu een bewuste keuze zijn. Dat gaf hij eerder ook al aan: “Het is leuk en we willen net zoals alle andere koppels, tussen het harde werken door, in alle sereniteit genieten van onze verliefdheid. Veel meer wil ik hier niet over kwijt.” Rik heeft z’n lesje wel geleerd, want tijdens zijn relatie met Ella Leyers zocht het koppel wél de spotlights op. Maar dat liep uiteindelijk niet zo goed af. Daarom wil de acteur het deze keer anders aanpakken.

Groot nieuws?

In de hoop dat zijn huidige relatie meer kans op slagen heeft? Manon is natuurlijk geen bekend schermgezicht, wat Rik sowieso al minder druk vanuit de media oplegt. Het koppel wordt duidelijk meer rust gegund dat toen hij samen was met Ella. Maar tegelijk sluit TV-Familie niet uit dat de ‘Nonkels’-acteur straks uitpakt met groot nieuws over zijn relatie. Misschien wordt 2024 wel hét romantische jaar voor Rik Verheye? We gunnen het hem in ieder geval!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws