Remco Evenepoel en Oumi Rayane hebben iets bijzonders te vieren: "Ik hou voor altijd van je" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Remco Evenepoel en Oumi Rayane hebben iets bijzonders te vieren: "Ik hou voor altijd van je"

Remco Evenepoel en Oumi Rayane hebben iets bijzonders te vieren: "Ik hou voor altijd van je"

Begin oktober was het exact een jaar geleden dat Remco Evenepoel en Oumi Rayane elkaar hun jawoord gaven. Maar bovenop hun eenjarige jubileum als getrouwd koppel valt er deze maand nog iets bijzonders te vieren. Dat laat de wielrenner weten op sociale media.

Al meer dan vijf jaar samen en nog steeds dolgelukkig, dat vroeg om een huwelijk. Een goed jaar geleden, op 7 oktober 2022, beloofden Remco Evenepoel en Oumi Rayane elkaar eeuwige trouw. “Als je de ware hebt gevonden, waarom zou je dan nog wachten?”, dacht de wielrennersvrouw daarover in Story. “Het voelde aan als een goed moment. Remco en ik vinden het huwelijk een mooie toevoeging aan onze relatie.”

Onlangs mocht het koppeltje dus hun katoenen huwelijk vieren. Maar nu zet Remco zijn liefste vrouw opnieuw in de bloemetjes. Oumi is namelijk een jaartje ouder geworden. “Fijne verjaardag aan mijn mooie vrouw. 24 staat je geweldig”, schrijft de wielrenner bij een prachtige foto met zijn wederhelft. “Ik ben zo dankbaar voor je onvoorwaardelijke steun, zowel in goede als in slechte dagen. Ik hou voor altijd van je”, sluit Remco zijn ontroerende boodschap af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws