Regi komt plots met verrassend nieuws over nakende huwelijk Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Regi komt plots met verrassend nieuws over nakende huwelijk

Regi komt plots met verrassend nieuws over nakende huwelijk

Amper een jaar samen en binnenkort al man en vrouw. Regi laat er duidelijk geen gras over groeien. Begin 2024 geeft de populaire dj zijn jawoord aan zijn grote liefde Kristel. Of komt de bruiloft er sneller aan dan we denken?

Er wordt namelijk al weken gefluisterd dat het wettelijke huwelijk in december al zou plaatsvinden in de Limburghal in Genk. Dat werd nu door verschillende bronnen ook bevestigd aan Het Belang van Limburg. Verrassend, want lang werd gedacht dat Regi en Kristel in Zuid-Afrika in het huwelijksbootje zouden stappen.

Al betekent hun bescheiden huwelijk in de Limburghal niet dat er geen massa-evenement wordt. “Iedereen die trouwt in Genk doet dat in de trouwzaal in de Limburghal, de enige plek van de stad waar wettelijke huwelijken worden voltrokken”, schrijft de krant. Het feestelijke huwelijk vindt gewoon volgend jaar plaats. In Genk of in Zuid-Afrika, wie zal het zeggen?

Carte blanche

Regi houdt de lippen stijf op elkaar. Alleen over het tijdstip wil hij iets lossen. “Ergens in het begin van het jaar, dat is voor mij de kalmste periode”, aldus de dj. “We zijn er volop mee bezig, maar het is vooral Kristel die samen met de weddingplanner alles in elkaar steekt. Van mij krijgt ze carte blanche. Kristel weet wat ze wil, dus het belooft een topfeest te worden.” Het huwelijk en de weg ernaartoe kunnen we binnenkort trouwens op de voet volgen in ‘Regi en Kristel’ op VTM.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws