Radiopresentator Sven Ornelis in diepe rouw: "Rust zacht" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Radiopresentator Sven Ornelis in diepe rouw: "Rust zacht"

Radiopresentator Sven Ornelis in diepe rouw: "Rust zacht"

Sven Ornelis is in diepe rouw. Dat laat hij weten via zijn Instagramverhaal. De radiopresentator van Joe rouwt om het overlijden van zanger en Belpop-icoon Lou Deprijck.

Op dinsdag 19 september raakte het droeve nieuws bekend dat Lou Deprijck overleden is. De zanger, bekend van de wereldhit ‘Ça Plane Pour Moi’, stierf onverwacht op 77-jarige leeftijd. Dat nieuws werd bevestigd door zijn 26-jarige vriendin, Vanessa Vanderkimpen.

Enkele maanden geleden vertelde Lou nog dat hij graag in het huwelijksbootje wilde stappen met zijn ruim 50 jaar jongere vriendin. Maar zover is het helaas niet kunnen komen. Heel wat bekende Vlamingen reageren dan ook erg bedroefd op het trieste nieuws.

Rust in vrede

Eerder deelde onder meer Koen Crucke al een emotioneel bericht naar aanleiding van zijn plotse dood, nu heeft ook Joe-gezicht Sven Ornelis gereageerd op het nieuws. Zo kwam Lou Deprijck een tijdje geleden nog langs in de studio van Joe. "Rust in vrede Lou", schrijft hij bij een foto waarop hij samen poseert met de zanger.

<br>
Instagram Stories (@svenornelis)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws