Qmusic-stem Maarten Vancoillie deelt vertederende beelden van dochtertje Ella (5): "Wat een leuke leeftijd" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Qmusic-stem Maarten Vancoillie deelt vertederende beelden van dochtertje Ella (5): "Wat een leuke leeftijd"

Qmusic-stem Maarten Vancoillie deelt vertederende beelden van dochtertje Ella (5): "Wat een leuke leeftijd"

Groot feest ten huize Maarten Vancoillie! Zijn oudste dochtertje Ella is net vijf geworden en dat laat de populaire radiopresentator niet zomaar aan zich voorbijgaan. Op sociale media deelt hij schattige beelden van de jarige job.

Op Instagram trakteert Maarten Vancoillie zijn volgers op een leuk kiekje met zijn dochtertje, iets wat hij over het algemeen niet vaak doet. Maar voor deze gelegenheid maakte hij graag een uitzondering. “Ella is 5”, schrijft de radiostem vol trots. En op haar verjaardag is Ella duidelijk baas.

Daarom koos ze haar papa er als eerste uit om plaats te nemen op haar make-upstoel. “Als je een schminkset krijgt voor je verjaardag moet je die testen”, lacht de Qmusic-presentator, die voor de gelegenheid wat lippenstift krijgt. “Amai, precies een echte professional”, “Daar zijn papa’s voor” en “Ik had het eindresultaat wel eens willen zien”, grappen Maartens volgers meteen in de comments. “Proficiat, Ella! Zo’n leuke leeftijd weer”, willen ze ook kwijt.

Naast Ella mochten Maarten en zijn vriendin Kristien de voorbije jaren ook een zoontje, Leon, en een tweede dochtertje, Pippa, verwelkomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws