"Pretty mommy": Eline De Munck gaat uit de kleren en poseert poedelnaakt met zwangere buik Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Pretty mommy": Eline De Munck gaat uit de kleren en poseert poedelnaakt met zwangere buik

"Pretty mommy": Eline De Munck gaat uit de kleren en poseert poedelnaakt met zwangere buik

Plusmama was ze al, maar nu is ook haar eerste eigen kindje met haar man, regisseur Michaël Roskam, op komst. Eline De Munck is zwanger en pronkt op sociale media maar al te graag met haar wondermooie beginnende babybuik.

Vorige week maakten Eline De Munck en Michaël Roskam nog bekend dat ze hun eerste kindje samen verwachten. “Baby Roskam coming”, glunderde de Odette Lunettes-oprichtster op Instagram. Daar zet de blondine haar zwangere lichaam nu ook voor het eerst duidelijk in de kijker. “Baby is growing”, schrijft Eline vol trots.

Wanneer de brillenontwerpster haar kindje verwacht, is niet duidelijk. “Maar wat een mooie buik al”, is haar volgers meteen opgevallen. “Staat je goed”, “Stralend zwanger”, “Pretty mommy”, “Puur natuur, I love it” en “Het mooiste wat er is”, lezen we nog in de comments. “Zooo mooi zwanger” en “Prachtig!”, vinden ook Dina Tersago en Leen Dendievel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws