Prachtig om te zien: Michel Van den Brande vraagt grote liefde Sofie live op tv ten huwelijk Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Prachtig om te zien: Michel Van den Brande vraagt grote liefde Sofie live op tv ten huwelijk

Prachtig om te zien: Michel Van den Brande vraagt grote liefde Sofie live op tv ten huwelijk

Het afgelopen jaar is niet bepaald gemakkelijk geweest voor Michel Van den Brande (62). De bekende stellingbouwer ging voor de tweede keer de strijd aan tegen kanker en werd onlangs nog voor een serieus bedrag opgelicht. Maar betere tijden zijn op komst, zeker nu hij gaat trouwen met zijn grote liefde Sofie (45).

Michel Van den Brande en zijn vriendin Sofie zijn verloofd! Tijdens ‘De Tafel van Gert’ vroeg het ‘The Sky is the Limit’-gezicht zijn wederhelft live ten huwelijk. Een verlovingsring - van maar liefst 2.1 karaat - had hij een tijdje geleden al gekocht, maar een aanzoek was er nog niet van gekomen. “Omdat ik eerst nog moest scheiden van mijn vrouw”, zo vertelde Michel tijdens de uitzending.

Maar nu de scheiding rond is, zag presentator Gert Verhulst zijn talkshow als het geknipte moment om de grote vraag te stellen. Met veel aanmoediging van het publiek en zijn tafelgenoten ging de ondernemer op een knie voor zijn vriendin. Figuurlijk dan, want in het echt waren de rollen omgekeerd. “Want ik heb knieproblemen”, lachte Michel. Dit prachtige moment - want natuurlijk zei Sofie volmondig ja - werd met groot applaus onthaald. Het romantische aanzoek kan je volledig herbekijken op GoPlay.

Knipperlicht

Het koppel is intussen al elf jaar samen, maar hun knipperlichtrelatie kende al heel wat ups en downs. Maar sinds Sofie mee in het bedrijf van Michel is gestapt, groeiden ze alleen maar dichter naar elkaar toe. “Ik heb al veel met hem meegemaakt. Ik heb al een paar keer mijn valiezen gepakt, maar we komen telkens weer samen”, zei Sofie daar onlangs over nog in Dag Allemaal. “We zijn nog steeds niet getrouwd, maar dat hoeft niet. Ondertussen weten we wat we aan elkaar hebben, zonder dat het wettelijk is vastgelegd”, besloot ze toen ook. Voor haar kwam het aanzoek dus als een even grote verrassing als voor de kijkers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws