Populaire acteur maakt binnenkort musicaldebuut in 'Red Star Line' (én er is nog meer goed nieuws) Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Populaire acteur maakt binnenkort musicaldebuut in 'Red Star Line' (én er is nog meer goed nieuws)

Populaire acteur maakt binnenkort musicaldebuut in 'Red Star Line' (én er is nog meer goed nieuws)

Een wissel in de cast, dat is bij spektakelmusicals als ‘Red Star Line’ niet vreemd. Opvallend is wel dat Studio 100 nu een verrassend nieuw gezicht kon strikken voor de voorstelling. Maar naast het nieuwe castlid is er nog meer goed nieuws bekend geraakt over musical.

Waar de musical binnenkort op zijn einde leek te lopen, mogen de fans nu van geluk spreken. ‘Red Star Line’ werd wegens succes verlengd. Niet getreurd dus als je nog geen ticket kon bemachtigen: “Omdat er al meer dan 300.000 tickets verkocht zijn, zijn er ook extra shows”, kondigt Studio 100 aan op Instagram. Kaartjes voor de nieuwe speeldata zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Maar dat is nog niet alles. Je weet dat de cast van de musical af en toe verandert. Bij de vorige castwissel kwamen onder anderen Tine Embrechts, Hugo Sigal en Femke Verschueren er nog bij. Nu verwelkomt de musical alweer een nieuw gezicht. Niemand minder dan Geert Van Rampelberg, onder meer bekend van ‘Knokke Off’, ‘Assisen’, ‘Studio Tarara’ en ‘Cordon’, vervoegt de cast vanaf maart 2024 én maakt zo ineens zijn musicaldebuut.

Hoofdrol

Welke rol hij zal spelen, daarover zwijgt de acteur nog in alle talen. Wel verklapt hij dat het om een van de hoofdrollen gaat. “Heel spannend om hier binnenkort te mogen meespelen op deze gigantische vloer. Spannend, groots, maar vooral fijn”, aldus Geert. “Ja, nu wil ik die wel zien”, “Hem wil ik echt eens aan het werk zien” en “Laten we dan toch maar gaan”, klinkt het enthousiast in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws