Pommeline Tillière en haar vriend Cirio maken zeer heuglijk nieuws bekend: "Dikke proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pommeline Tillière en haar vriend Cirio maken zeer heuglijk nieuws bekend: "Dikke proficiat!"

Pommeline Tillière en haar vriend Cirio maken zeer heuglijk nieuws bekend: "Dikke proficiat!"

Pommeline Tillière, die vooral bekend werd door haar deelnames aan 'Temptation Island', heeft al een tijdje een relatie met tattoo-artiest Cirio Wassenhove. Op Instagram hebben de twee ook nu ook zeer heuglijk nieuws te melden.

Het is inmiddels al zes jaar geleden dat Pommeline Tillière voor het eerst op televisie verscheen als verleidster in 'Temptation Island'. Ze wist toen het hart te veroveren van Merijn, die met zijn toenmalige vriendin Lisa meedeed aan het programma. Later nam Pommeline ook nog deel aan 'Temptation Island VIPS', samen met haar toenmalige vriend Fabrizio Tzinaridis.

Maar intussen is de blondine al een tijdje gelukkig met tattoo-artiest Cirio Wassenhove, die inmiddels al over heel Vlaanderen tattooshops uitbaat. Nu hebben Pommeline en Cirio ook bijzonder leuk nieuws te melden op hun sociale media.

"4 jaar wij"

De twee tortelduifjes zijn vandaag namelijk exact vier jaar samen. "Vier jaar wij!", schrijven ze in een gezamenlijk bericht op Instagram. Voor de gelegenheid verkleedden ze zich ook in halloweenthema. "Dikke proficiat!", "Gefeliciteerd toppers!" en "Mooi koppel, proficiat!", luidt het onder meer in de reacties onder de Instagrampost.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws