Pijnlijk afscheid voor voetbalanaliste Imke Courtois (35) Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pijnlijk afscheid voor voetbalanaliste Imke Courtois (35)

Pijnlijk afscheid voor voetbalanaliste Imke Courtois (35)

Imke Courtois (35) kennen we vooral als ex-Red Flame en als voetbalanaliste op televisie. Maar sinds enkele weken was ze ook te zien in 'De Verraders' op VTM. Helaas kwam er onverwacht een einde aan haar deelname.

Imke Courtois maakte al enkele weken veel indruk in 'De Verraders'. Zo ontpopte ze zich tot een van de sterkste bondgenoten. Maar dat werd haar gisteren helaas fataal. De voetbalanaliste werd namelijk vermoord door de verraders.

Zo kwam er abrupt een einde aan haar deelname. "Tragisch, maar ik denk niet dat het de verstandigste keuze is van de verraders", klonk het bij Imke, die Celine, Véronique en Guy als mogelijke verraders zag.

Vrede

"Als ik een verrader was geweest dan had ik deze nacht Hendrik vermoord, zodat hij niet nog eens extra kon vuren op de verraders. Maar ik heb vrede met mijn dood." Naast Imke Courtois moest er nog een bondgenoot vertrekken. Zo moest ook Celine Van Ouytsel het spel verlaten. Zij werd ervan verdacht een verrader te zijn, maar dat bleek helaas niet te kloppen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws