Pauline Slangen gaat op de vuist met andere bekende Vlaamse: "Haar stoppen zijn volledig doorgeslagen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pauline Slangen gaat op de vuist met andere bekende Vlaamse: "Haar stoppen zijn volledig doorgeslagen"

Pauline Slangen gaat op de vuist met andere bekende Vlaamse: "Haar stoppen zijn volledig doorgeslagen"

Wat een leuk avondje in de discotheek moest worden, eindigde voor Pauline Slangen met een heuse catfight. De 21-jarige zangeres, die in 2021 ‘Regi Academy’ won, kreeg het namelijk aan de stok met Maithé Rivera (24), de vriendin van Sean Dhondt (39). En dat ging er nogal lelijk aan toe, zo onthult Dag Allemaal.

Het voorval speelde zich een maand geleden, op 11 november, af in de Antwerpse discotheek Ampere. Pauline genoot er van het gezelschap van Olivier Deschacht, met wie ze al even aan het daten is, Maithé had het gezellig met haar vriend Sean Dhondt. Tot Pauline, die Sean kort daarvoor nog in professionele omstandigheden had gezien, een babbeltje ging slaan met Maithés vriend. “Dat was duidelijk niet naar haar zin. Haar ogen schoten vuur en om wraak te nemen begon ze een andere jongen die vlakbij stond zomaar op de mond te kussen”, vertelt een vriend van Pauline in Dag Allemaal.

Toen Pauline in Seans oor fluisterde dat hij zich niet moest laten doen, zijn “de stoppen bij Maithé helemaal doorgeslagen.” Seans vriendin volgde de zangeres niet veel later naar de toiletten, waar het tot een fikse ruzie en een handgemeen met trekken en duwen kwam tussen de twee dames. “Het was een verschrikkelijk gevecht, een echte catfight. Pauline stond vol blauwe plekken, Maithé heeft haar verschillende keren tegen haar benen getrapt”, vertrouwt een vriendin het weekblad toe. “Ze heeft ook enkele van Paulines hairextensions uitgetrokken, met zoveel kracht dat haar hoofd verschillende kale plekken vertoonde. Wie doet nu zoiets? Dat mens is echt gek!”

Ziekelijke jaloezie

“Pauline kwam helemaal ontredderd uit de toiletten terug”, pikt een andere vriend in. Omdat het incident niet verder zou escaleren, besloot de zangeres de discotheek meteen te verlaten. “Ik vraag me echt af wat Maithé bezielde... En zeggen dat ze bij de politie werkt. Zij zou toch het goede voorbeeld moeten geven!”, bijt diezelfde vriend van zich af. “Die Maithé kan best vriendelijk en aangenaam zijn, maar als er iets te veel alcohol in het spel is, verandert ze in 'n Spaanse furie”, klinkt het nog binnen de entourage van Pauline. “Ze verliest alle remmingen en haar ziekelijke jaloezie komt dan naar boven. Dat mens heeft echt een kwade dronk, zoals ze zeggen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws