Opvallende switch voor Bill Barberis (42): 'Familie'- en ex-'Thuis'-acteur opnieuw met z’n neus in de boeken Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Opvallende switch voor Bill Barberis (42): 'Familie'- en ex-'Thuis'-acteur opnieuw met z’n neus in de boeken

Opvallende switch voor Bill Barberis (42): 'Familie'- en ex-'Thuis'-acteur opnieuw met z’n neus in de boeken

Over een week, op dinsdag 9 januari, mogen de trouwe ‘Familie’-kijkers een nieuw gezicht verwelkomen in hun favoriete soap. Bill Barberis, die enkele jaren geleden zijn doorbraak kende bij ‘Thuis’, kruipt in de huid van psycholoog Linus. Maar dat is niet de enige nieuwe uitdaging waar de 42-jarige acteur zijn tanden heeft ingezet.

Sinds zijn vertrek bij ‘Thuis’ zo’n zes jaar geleden is er veel veranderd voor Bill Barberis. Zo is de acteur, die samen is met actrice Tanya Zabarylo (38), intussen papa geworden. “Een kind verandert je prioriteiten en doet je het leven anders bekijken. Onze Ray wordt in maart drie jaar. Hem grootbrengen is een heel project op zich”, lacht hij in TV-Familie. “Toen ik bij ‘Thuis’ stopte, had ik mijn handen vol, ik deed zelfs mee aan ‘De Slimste Mens’. Interessant allemaal. Maar ik had het gevoel dat ik niks nog echt góed kon doen”, vervolgt hij.

“Ik ben blij dat mijn leven nu meer in balans is”, besluit Bill. Zo ging de acteur nog niet zo lang geleden opnieuw studeren. “Ik was al vertaler-tolk Frans, Engels en Chinees. Maar in 2019 schreef ik me in voor een extra richting: filosofie. Als vrije student”, legt hij uit. “Ik kan mijn studiepakket op mijn eigen tempo zelf samenstellen en mijn examens afstemmen op eventuele acteeropdrachten, zoals nu bij ‘Familie’”, klinkt het tevreden. “Mijn studies lopen stilaan naar het einde toe. Ik moet nog maar één vak afleggen en mijn eindwerk maken.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws