Opnieuw tegenslag voor Tina Maerevoet: voormalige 'Thuis'-actrice deelt somber nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Opnieuw tegenslag voor Tina Maerevoet: voormalige 'Thuis'-actrice deelt somber nieuws

Opnieuw tegenslag voor Tina Maerevoet: voormalige 'Thuis'-actrice deelt somber nieuws

Tina Maerevoet, die we vooral kennen als Paulien uit ‘Thuis’, is de laatste weken nogal op de sukkel met haar gezondheid. Dat liet ze al meermaals blijken op sociale media. Helaas heeft de actrice nu nog meer slecht nieuws te melden.

Eind vorig jaar namen de trouwe ‘Thuis’-kijkers na vijftien jaar onverwacht afscheid van Paulien, gespeeld door Tina Maerevoet. Het personage stierf nadat ze in de escaperoom van Bob en Lowie door een glazen tafel viel. De actrice, die zelf graag nog wat langer in de soap was gebleven, wordt tot op vandaag gemist in de reeks. Helaas blijkt het een jaar later niet zo goed met haar te gaan.

Vorige week deelde Tina nog dat ze al maanden last heeft van netelroos, kort daarna bracht ze 12 dagen in de zetel door. “Hechtingen eruit sinds vandaag. Pijnlijk dagje. Maar elke dag beter", klonk het optimistisch. Waaraan de voormalige ‘Thuis’-actrice precies gehecht moest worden, is niet duidelijk. Maar spijtig genoeg houdt het slechte nieuws daar niet op. Tina moet namelijk haar theatertournee, waar ze nu al zo lang naar uitkijkt, uitstellen.

Knallen en daveren

“Deze twee ‘durfallen’ zouden 10 jaar na datum samen weer het theater bestormen. Na hun mislukte Paard van Troje-missie in de voorstelling ‘Tweepeekaa’ zouden ze zich nu aan Missie Maan wagen met de nieuwe theatervoorstelling ‘Lift Off’!”, schrijft de actrice op Instagram. Helaas moet de tour, die gepland stond voor 2023-2024, nu uitgesteld worden naar 2024-2025. “Maar uitstel is geen afstel. De voorstelling zal er komen en zal knallen en daveren zoals nooit gezien”, belooft Tina.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws